076 308 42 97
Sturegatan 22, Sundbyberg
kontakt@skinesse.se
Auktoriserad Hudterapeut
Skinesse Hudvård AB

Företagets namn

Auktoriserad Hudterapeut

Basprodukter

Basprodukter
Steg 1 i behandlingsprogrammet
Dessa produkter är baserade på aktiva ingredienser som ger din hud ett maximalt välbefinnande och återuppbyggande av alla hudtyper. Bland basprodukterna finns rengöring, ansiktsvatten, dag/nattkräm samt peeling. Det är viktigt att komplettera basprodukterna med ett bra solskydd.

Rengöring

Cleansing gel 140 ml 498:- (refill 418:-)

Rengöringsgelé med lätt exfolierande egenskaper. Innehåller bl a 1,4% AHA, vitamin A & E. Avlägsnar skonsamt all makeup och orenheter och rekommenderas till alla hudtyper utom en känslig hud. Rengöringen är cellförnyande, stimulerande, återfuktande och stör ej hudens naturliga pH-värde. 

Användning: Applicera en liten mängd rengöring i ansikte och massera ca 1 min för att avlägsna orenheter. Tvättas sedan noga av med ljummet vatten. På morgonen rengörs huden en gång och på kvällen två gånger.
 

Cleansing gel lite 140 ml 568:- (refill 418:-) 

En hög-effektiv men mild rengöringsgelé som skonsamt avlägsnar all makeup och orenheter samtidigt som den verkar lugnande. Rekommenderas till den känsliga huden. Innehåller 5% Polyhydroxy Syror och anti-oxidanten E-vitamin som motverkar tecken på för tidigt åldrande.

Användning: Applicera en liten mängd rengöring i ansikte och massera ca 1 min för att avlägsna orenheter. Tvättas sedan noga av med ljummet vatten. På morgonen rengörs huden en gång och på kvällen två gånger.

Cleansing milk 140 ml 498 :- (refill 368:- )

Framställd som en tvålfri rengöringsmjölk som är anpassad för en mogen, känslig eller torr hud som föredrar en rengöringsmjölk före en rengöringsgelé.
Mild och effektiv rengöring av makeup, föroreningar och orenheter samt en mild exfoliering på huden. innehåller bl a 1% Triple Alpha Hydroxy Acid Complex och Mjölkpeptider.

Användning:  Applicera en liten mängd rengöring i ansikte och massera ca 1 min för att avlägsna orenheter. Tvättas sedan noga av med ljummet vatten. På morgonen rengörs huden en gång och på kvällen två gånger.

Ansiktsvatten

Conditioner 140 ml 498:- (refill 418:-) 

Ansiktsvatten som exfolierar samt är avfettande och antiinflammatoriskt. Conditioner är speciellt framtagen för att stimulera exfolieringen och främja en välmående hud genom sitt 7 % AHA-innehåll. Synergistiskt AHA Komplex balanserar huden och skapar ökad lyster samtidigt som den återfuktar. Rekommenderas till alla hudtyper utom en känslig hud. Innehåller även bl a Tea tree olja och Petitgrain olja. 

Användning: Appliceras med gasväv efter rengöring morgon och kväll. Används ej under sommaren eller på solsemestern, ersätt då med conditioner lite.
 

Conditioner lite 140 ml 568:- (refill 418:-)

Ansiktsvatten som bl a innehåller 5% PHA som är milt återfuktande och lugnande. Kamomill- och Grönt te-extrakt som är läkande, kylande och anti-bakteriellt. Huden får en mild exfoliering och ett ökat skydd genom att hudens naturliga skyddbarriär återuppbyggs.  Rekommenderas till alla hudtyper (även känslig)

Användning: Appliceras med bomull eller gasväv morgon och kväll. Kan även sprayas i ansiktet under dagen vid mycket känslig hud eller som uppfräschning vid datorarbete.

Eye make up remover 478 :-

En skonsam och mild tvålfri emulsion som effektivt avlägsnar ögon- och läpp makeup, samtidigt erbjuds “anti-age” egenskaper. Förbättrar fuktnivån samt förfinar linjer och rynkor.

Eye make up remover innehåller bl a Geranylisopropanyl samt shea smör.

Peeling

Exfoliating enzyme 60 ml 638:- (refill 458:-)
Mild enzympeeling som rekommenderas till alla hudtyper. Löser upp bindningen mellan döda hudceller och på så sätt avlägsnas de från huden. Peelingen förbättrar kraftfullt hudens mjukhet, utstrålning och yta. En kombination av Papaya- och ananasenzymer stärker cellförnyelsen vilket leder till en mer välmående, ungdomligare hud.  Hudens naturliga funktioner fungerar optimalt och som tillgodogör sig alla produkter som appliceras på huden. 

Användning: Mixa peelingen med vatten i händerna och utför därefter en massage över ansikte, hals och dekolletage i 3-5 minuter. Tillför ljummet vatten vid behandlingen. Går även bra att använda i duschen.

Dag- & Nattcremer

Nimue day 50 ml 728:-

Reparerande, återuppbyggande och skyddande dagkräm som rekommenderas till miljöbelastad, blandhud och känslig hud. Innehåller bl 0,5 AHA, geraniumolja och Aloe Vera Ferox. Hudens mjukas upp, slätas ut och irritationer motverkas. E-vitamin-ester bekämpar kraftfullt fria radikaler och hjälper till att bibehålla en ungdomlig hud. 

Användning: Appliceras 1-2 ggr/dag på väl rengjord hud. Använd alltid solskydd ovanpå.
 

Multi day plus+ 50 ml 698:-
Dagcreme som rekommenderas till mogen, torr och stram hud. Passar extra bra under vintertid om huden då behöver extra näring. Innehåller bl a 0,5% AHA Complex, argan stamceller, sojabönsextrakt samt inkapslat A, C och E. Detta gör huden mjukare, fräschare och fylligare, Reducerar torrhet och reglerar fuktnivån, Förstärker hudens naturliga skyddsbarriär och reducerar transdermal fuktförlust, Reducerar djupa rynkor, Resulterar i en långvarigt vitaliserad hud.

Användning: Appliceras på morgonen med en lätt massage i ansiktet, på halsen och dekolletage efter noggrann rengöring. Använd alltid solskydd ovanpå.

 

Moisturiser plus 50 ml 668:-

Nattcreme med exfolierande, regenererande, anti-oxidanta och återfuktande egenskaper. Innehåller bl a 5% AHA-komplex, inkapslade A-, C- och E-vitamin-komplex och hyaluronsyra. Förbättrar hudens utrålning, reducerar fina linjer och rynkor, stimulerar cellregenereringen samt reglerar sebumproduktionen. 

Användning: Appliceras 1-2 ggr/dag på väl rengjord hud. Använd alltid solskydd ovanpå dagtid. Används ej dagtid under sommar/solsemester.

 

Multi night plus+ 50 ml 728:-
Nattcreme som rekommnderas till mogen, torr och stram hud. Passar även bra under vintertid om huden behöver extra näring. 

Innehåller bl a 5% AHA Complex, argan stamceller, xylitol- samt mjölkpeptid-komplex.  Gör huden mjukare, fräschare och fylligare, Reducerar torrhet och reglerar fuktnivån, Förstärker hudens naturliga skyddsbarriär och reducerar transdermal fuktförlust, Reducerar djupa rynkor, Resulterar i en långvarigt vitaliserad hud.


Användning: Appliceras på kvällen med en lätt massage i ansiktet, på halsen och dekolletage efter noggrann rengöring med nimue cleansing gel och conditioner.

 

Day fader 50 ml 728:-

Dagcreme som innehåller bl a mjölonsextrakt och växtextrakt för att minska inflammation och läka huden. Den skyddar melanocyten så att melaninproduktionen inte triggas, vilket bidrar till behandling av pigmentproblematik och ojämn hudton. Den ökar hudens utstrålning och skyddar mot angrepp av fria radikaler.

Användning: Appliceras på morgonen på väl rengjord hud. Använd alltid solskydd ovanpå.

 

Night fader 50 ml 728:-
En behandlande nattkräm som behandlar pigmentproblematik och ojämn hudton. Har extra fuktgivande egenskaper och rekommenderas till natten på en hyperpigmenterad hud. Crémen ökar hudens utstrålning, reglerar hudtonen och verkar avpigmenterande. Innehåller bl.a. Skin Brightening Complex och C-vitamin-ester.

Användning: Appliceras på kvällen på väl rengjord hud.

 

Night fader Plus 50 ml 948:-

En innovativ pigmentreglerande créme med nanoteknologi, som erbjuder dubbel-effekt-behandling för att minska svårare fall av hyperpigmentering, samt har anti-age och fuktighetsgivande egenskaper. Innehåller bl.a. antioxidanterna C- och E-vitamin-estrar och avancerade pigmentreglerande ingredienserna Alpha Arbutin och Bellis Perennis. 

Får aldrig användas då huden utsätts för sol! (Under solsemestern eller under sommaren i Sverige).

 

Purifier 50 ml 618:-

En 24-timmarscréme/nattcreme som rekommenderas till en problemhud (blandhud-fet-oren-acne). Crémen kontrollerar överflödig talgproduktion, ger ökad lyster och jämnare hudton. 5% AHA-komplex exfolierar och reducerar talg på hudytan. Inkapslad retinol och Tea Tree olja arbetar mot inflammation och verkar läkande.

Användning: Appliceras morgon och kväll på väl rengjord hud. Använd alltid solskydd ovanpå. Under sommaren används denna endast på natten.

 

Moisturiser lite 50 ml 798:-

En lättabsorberad 24-timmarsscréme som rekommenderas till normal, torr, fuktfattig och känslig hud. Innehåller bl a 2,5% fruktsyror, 6% lactokomplex och Natural Hydrating extrakt, vilka ökar hudens mjukhet och smidighet, balanserar fettproduktionen och binder fuktigheten i huden upp till 24 timmar efter applicering. Passar alla hudtyper.


Användning: Appliceras 1-2 ggr/dag på väl rengjord hud.