076 308 42 97
Sturegatan 22, Sundbyberg
kontakt@skinesse.se

Företagets namn

Auktoriserad Hudterapeut

Erbjudanden

Nimue microneedling-kur

Detta är en mycket specialiserad föryngringsbehandling, där man med hjälp av en liten roller skapar tusentals fina kanaler i huden, för att stimulera nybildning av kollagen. Ett antioxidantserum masseras därefter in i huden. Avsedd för många hudtillstånd inklusive solskadad hud, linjer och rynkor, ojämn hud, ytliga acneärr, samt för att återställa volym, elasticitet, fasthet och spänst. 6 behandlingar är oftast nödvändiga för att uppnå det önskade resultatet. 

Påbörja en kur under oktober månad och få 6:e behandlingen på köpet!

Super hydrating kit

Förbered huden inför de kalla månaderna genom att ha en bra balans i hudbarriären.

Super hydrating serum - en booster-behandling för ökad fuktighet och antiåldrande understöd för alla hudtyper och hudtillstånd, särskilt de som påverakas av årstidernas förändringar. Hudens välmående återställs. Rekommenderas att använda morgon och kväll på väl rengjord hud före applicering av dag- och nattkräm.

Super hydrating serum innehåller bl a fytoskydd (skyddar och återställer hudens skyddsbarriär. Hydrating Bio-complex (återställer hudens funktioner). Vattenlöslig Xylans Alg-extrakt (föryngrande egenskaper och återställer hudens funktioner).

Super hydrating mask tillför näring och fukt till en torr vinterhud och innehåller bl a Hydrating Bio-Complex (sockerärter), Natural Moisturing Factor Complex och Hyaluronsyra (vilka alla återställer hudens funktioner och reglerar fuktnivån). Super hydrating mask används 2-3 gr/vecka.

Appliceras med fördel efter användning av exfoliating enzyme. Du kan applicera masken och tvätta av den efter 15-20 minuter eller välja att sova med den och tvätta av den på morgonen.


Paketpris: 1.148:- (normalpris: 1.416:-)

Fars Dag-erbjudande

Basprodukter för mannens hudvårdsrutiner

Det finns inga grundläggande histologiska skillnader mellan manlig och kvinnlig hud, även om män har mer aktiva talgkörtlar (androgener stimulerar sebumpro-duktionen), vilket ofta resulterar i en oljigare hudtyp. En annan grundläggande faktor som skiljer sig är att män rakar sig i ansiktet vilket ger en cellstimulering. Nämnda faktorer bidrar till ett långsammare åldrande.

Rakningsritualerna irriterar huden, förstör syramanteln på hudytan, vilket i sin tur ökar torrheten och minskar hudens naturliga skydd. Detta kan hos en del ge en ökad känslighet.


Under oktober månad erbjuder nimue ett förmånligt paketpris på: 
Phyto-gel wash - En ansiktsrengöring med dubbel effekt som djuprengör runt hårstråna och poröppningarna och förbereder huden på en nära och skonsam rakning. Innehåller bl a 1,4% Triple Alpha Hydroxy Acid Complex (exfolierar, stimulerar cellomsättningen)

Hydro balance - En ansiktskräm för daglig användning som förbättrar känslan och utseendet hos misskött hud. Motverkar obehag och irritation i huden orsakat av rakning. Innehåller bl a 2,5% fruktsyrekomplex (milt exfolierande, stimulerar cellomsättningen).


Erbjudandepris: 898:- (normalpris: 1.146:-)

-20 % på Active Lotion/Gel

Erbjudande på steg-2 produkterna i nimue

Steg 2 produkterna förbättrar alla de naturliga processerna i huden. Denna produkt är avgörande i din hudvårdsrutin för ett optimalt behandlingsresultat.


Active lotion rekommenderas till alla hudtyper utom fet hud. Innehåller bl a 10% AHA.
Active gel rekommenderas till problemhud som är fet/oren. Innehåller bl a 10% AHA, 2% BHA och allantoin.


Active gel / lotion används enligt rekommendation av din hudterapeut. Används bara under natten och det är viktigt att rengöra huden på morgonen och därefter använda dagkräm och solskydd.


Active Lotion/Gel  518:- (normalpris: 648:-)


Creme Bonanza - galet bra erbjudande!


Se till att fylla badrumsskåpen med fuktgivande och skyddande dagcremer från MARIA ÅKERBERG! Just nu kan ni köpa utvalda dagcremer 100 ml till samma pris som 50 ml!

Gäller Face Lotion Moist, Face Lotion Clearing, Face Lotion More, Face Protection och Face Dream.