076 308 42 97
Sturegatan 22, Sundbyberg
kontakt@skinesse.se
Auktoriserad Hudterapeut
Skinesse Hudvård AB

Företagets namn

Auktoriserad Hudterapeut

Erbjudanden

Mors Dag

Specialerbjudande inför Mors Dag bestående av ett produktpaket med en kombinerad dag-/nattkräm och ett serum utvecklad för att öka effektiviteten och leveransen av aktiva ingredienser.

Moisturiser lite - 24-timmars kräm som rekommenderas till normal, torr, fuktfattig och känslig hud. Moisturiser lite innehåller bl.a. 2,5% fruktsyror, 6% lacto-komplex samt "natural hydrating extrakt". Ingredienser som ökar hudens mjukhet och smidighet, balanserar serbumproduktionen samt tillför och binder fukt.

Pre & post serum - skönhetsjournalisternas favorit! En lättabsorberad emulsion utvecklad för att öka effektiviteten och leveransen av de aktiva ingredienserna i produkten som appliceras ovanpå serumet.

Transepidermal fuktförlust regleras medan den stegvis ger en förbättring och effektivt reparerar hudbarriären.


Erbjudandepris: 898:- (normalpris: 1.136:-)
Komplett skydd i vårsolen! 
Nimue Sun Spf 40 är perfekt skydd för ansikte, hals och dekolletage en dag på stranden, men rekommenderas även att användas året runt ovanpå någon av nimue´s dagkrämer. Nimue SPF 40 är så mycket mer än bara ett solskydd!

Nimue Sun Spf 40 – ett lättviktigt solskydd med dubbelt fokus som ger ett brett spektrumskydd (UVA, UVB). Nimue Sun Spf40 har antiåldrande fördelar vilka hjälper till att reducera och motverka synliga tecken på fotoåldrande.

Utvecklad för att bidra till att skydda stamceller och reparera cellulär DNA-skada, återbalanserar SPF 40 barriären och minskar därmed inflammationspåslag.


Paketpris på SPF 40, 60ml samt 20ml: 498:- (normalpris: 656:-)

Sun-C tinted SPF 40 är kombinerad foundation och solskydd i en produkt. Den ger jämn hudton med ett önskvärt matt utseende, samtidig som den ökar lystern i huden.

Sun-C tinted SPF 40 rekommenderas till alla hudtyper för dagligt UVA/UVB skydd.
Sun C tinted SPF 40 reglerar fuktnivån, skyddar stamceller och cellulärt DNA och minskar negativa effekter av ROS (angrepp från fria radikaler).

Finns i tre nyanser: light, medium och dark


Erbjudandepris: 428:- (normalpris: 498:-)