076 308 42 97
Sturegatan 22, Sundbyberg

Företagets namn

Auktoriserad Hudterapeut

Ansiktsvatten (Fresheners)

Freshener används också till ögonkompresser, som en fuktspray och uppfräschare! Enbart Freshener räcker inte för att huden skall bli ren. Freshener används efter någon av våra rengöringar för att neutralisera vattnets uttorkande effekt och verkar lätt sammandragande på porerna.

Flower Freshener 250 ml 299:-
Fuktbevarande ansiktsvatten utan alkohol, som avslutar rengöringen och förbereder huden för andra produkter. Ansiktsvatten med fuktgivande Rosenvatten och renande Salviavatten för alla hudtyper. Örtvattnet i Freshener är årets skörd. Jordmån och väderlek sätter karaktär på örterna och därmed örtvattnet. En naturlig bottensedimentation förekommer på alla örtvatten.


Användning: Ta Freshener på fuktad  bomull och fördela i ansiktet eller spraya direkt i ansiktet och applicera därefter creme eller olja. 

Lemon Freshener 250 ml 299:-
Fuktbevarande ansiktsvatten utan alkohol, som avslutar rengöringen och förbereder huden för andra produkter. Ansiktsvatten med Citron & Aloe Vera för blandhud och fet hud. Extrakt från citron innehåller eterisk olja, mineralsalter och spårämnen.

Användning:
Ta Freshener på fuktad  bomull och fördela i ansiktet eller spraya direkt i ansiktet och applicera därefter creme eller olja. 


Neroli Freshener 250 ml 299 :-

Ansiktsvatten med balanserande Nerolivatten för alla hudtyper.

Örtvattnet i Freshener är gjort på blommor från apelsinträdet och certifierat av Soil Association. Jordmån och väderlek sätter karaktär på örterna och därmed örtvattnet. Övriga råvaror är certifierade av BDIH. Observera att det sker en naturlig sedimentation och att Neroli Freshener blir något grumligt om det inte skakas då och då. Det är inget fel på produkten utan mer ett bevis för att det är äkta vara.

En naturlig bottensedimentation förekommer på alla örtvatten.


Användning:

Feshener används alltid efter rengöring.  Ta Freshener på fuktad  bomull och fördela i ansiktet eller spraya direkt i ansiktet och applicera därefter creme eller olja.