076 308 42 97
Sturegatan 22, Sundbyberg

Företagets namn

Auktoriserad Hudterapeut

Baby Kit med gosedjur

Ett färdigpackat baby-kit till den nyfödda bebisen men även till äldre barn. En mycket trevlig gåva att ge till nyblivna föräldrar. Detta är en mysig ekologisk dop-present eller välkommen till världen-present när man kommer från BB. Produkterna passar alla, stora som små. 

Innehåller: Gosedjur, Baby Wash 125 ml, Baby oil 125 ml och Baby Care 10 ml 

Mjukgörande och skyddande produkter, fria från parfymer, färgämnen och konserveringsmedel.

299 :-

Baby Kit (Organzapåse)

Ett färdigpackat baby kit till den nyfödda bebisen men även till äldre barn. En mycket trevlig gåva att ge till nyblivna föräldrar. Kommer i en härlig vårgrön organzapåse med en informationsfolder.


Innehåller:  Baby Wash 125 ml, Baby oil 125 ml och Baby Care 10 ml


250 :-

Baby Oil

Helt ren vegetabilisk och ekologisk babyolja 

Baby Oil innehåller växtoljor utvalda för att bevara hudens egna funktioner. Har du känslig hud kommer Baby Oil att bli din favorit, om den inte redan är det! Går bra att använda som massageolja. Går även att använda som en kroppsolja för mycket känslig och torr hud. Variera med Sheasalva. Fungerar också som rengöring av babyhud, ta olja på en fuktad tvättlapp. Går även att använda för att tabort teatersmink, ta olja på fuktad bomull och torka bort sminket. Avsluta med Cleansing och Freshner. Hjälper vid skorv, smörj in oljan i hårbotten, låt verka 30 min. Kamma mycket försiktigt i hårbotten. Tvätta sedan som vanligt. Har barnet mycket skorv kan Baby Oil sitta i över natten. Hjälper förebyggande vid hudbristningar, under och efter graviditet masseras huden i förebyggande syfte.

129 :-

Baby Wash

En mild och vårdande rengöring för hela kroppen och schampo för babyn och barnens hår.

De rengörande ingredienserna i Baby Wash kommer från kokos och majs. Dessa hjälper huden att behålla sitt naturliga, skyddande fett. Eteriska oljor från ros och lavendel gör produkten extra mild. Rose Otto, olja destillerad från rosenblommor, ökar den fuktighetsbevarande effekten. Lavendeloljan är lugnande, vårdande och inflammationshämmande.

Användning: Baby Wash kan användas varje dag, över hela kroppen.
Baby Wash är koncentrerad så blanda ut med vatten innan applicering. Tag en ärtas storlek på en fuktad tvättlapp eller cellulosasvamp och skumma upp.
Använd som schampo, blanda upp med lite vatten. Självkonserverande system.

129 :-

Baby Lotion

Baby Lotion är framtagen för de allra minsta men också för oss alla som älskar doften av ros och lavendel. Rose Otto, olja destillerad från rosenblommor, ökar den fuktighetsbevarande effekten. Lavendeloljan är vårdande. Baby Lotion kan användas till både ansikte och kropp.

Sheasmöroljan kommer från vildväxande sheaträd. Sodium levulinate från ris och Sodium anisate från basilika som har en vårdande effekt på huden samtidigt som de verkar bakteriedödande. Biosaccharide är sockerarter, som minskar irritation och har en lugnande och skyddande effekt på huden. För en "lugn och harmonisk baby".

Användning: Baby Lotion kan användas varje dag, speciellt under vintern. Självkonserverande system.


129 :-