076 308 42 97
Sturegatan 22, Sundbyberg

Företagets namn

Auktoriserad Hudterapeut

Creme

Face Lotion Moist 50 ml 199:- / 100 ml 299 :-
Ansiktscreme för normal till torr hud. Face Lotion Moist är en lätt creme som passar bra både dag och natt. I cremen ingår eteriska oljor från Bergamott och Patcholi. Bergamottoljan är antiseptisk och kan lindra eksem. Patcholioljan är stärkande och regenererande. 

Användning: Face Lotion fördelas i händerna och klappas lätt in i ansiktet direkt efter Freshener, på fuktig hud. Face Lotion tillför huden näring och bildar en mjuk och behaglig fuktighetsslöja över ansiktet. Face Lotion skall inte användas runt ögonen, utan använd Eye Cream där. Använd Coldpressed Jojobaoil under Face Lotion för att ytterligare förstärka effekten på torr hud.

Face Lotion Clearing 50 ml 199:- / 100 ml 299 :-
Ansiktcreme för blandhud och fet hud. Balanserande (ej uttorkande) och passar därför mycket bra att börja med när man går över från mineralolja till vegetabiliska oljor. Minskar stora porer. Margosa (Neem) gör huden fräschare och med tiden mindre blank. Margosa (Neem) är ett i Indien vanligt förekommande träd. Det har antiseptiska och stärkande egenskaper, vilket bl.a. bidrar till porförminskning. 

Användning: Face Lotion Clearing appliceras direkt efter Freshener, på fuktig hud. Face Refining Lotion skall inte användas runt ögonen, utan använd Eye Cream där. 

Face Dream 50 ml 299:-/ 100 ml 449:-
Fet ansiktscreme för väldigt torr och känslig hud. Face Dream är den fetaste ansiktscremen i vårt sortiment, för väldigt torr och känslig hud. Lindrar och dämpar rödflammig hud och ökar hudens motståndskraft.
Face Dream med Lavendel och Ringblomma skyddar din hud mot yttre påfrestningar och ger den torra huden både fett och fukt. Sammansättningen av ingredienser gör Face Dream till en skyddande och närande creme. Lavendel och Geranium ger en mild doft.

Användning: Masseras in i huden på fuktig hud efter Freshener.

Face Lotion More 50 ml 299:- / 100 ml 449 :-
Ansiktscreme för mogen hud. Återger huden dess elasticitet och spänst. I Face Lotion More ingår det extrakt från Rödklöver. I rödklöver finns isoflavoner, som återger den åldrande huden dess elasticitet, spänst och normaliserar fuktbalansen. Studier har visat att när rödklöverextrakt används på huden stimuleras åter cellförnyelsen. Hyn blir friskare och slätare. Gurkörtsolja, Nyponfröolja samt de eteriska oljorna Ros Otto, Patcholiolja och Bergamottolja medverkar till den regenererande effekten.

Användning: Använd Face Lotion More i hela ansiktet och runt ögonen. Face Lotion More fördelas i händerna och masseras lätt in i ansiktet direkt efter Freshener, på fuktig hud.  Använd Royal Facial Oil under Face Lotion More för att ytterligare förstärka effekten på torr hud.

Face Protection 50 ml 299 :-

Face Protection med eterisk olja från Lavendel och extrakt från Kamomill är en mild och mjukgörande lotion för torr och känslig hud. Lindrar och dämpar rödflammig hud. Face Protection ger både fett och fukt, samtidigt som den skyddar din hud mot yttre påfrestningar. Sammansättningen av ingredienser gör Face Protection till en creme med lugnande och antiinflammatoriska egenskaper. Kamomill och Lavendel är medicinalväxter med gamla anor och ger cremen dess milda doft. Kallpressad Jojobaolja som är en av huvudingredienserna har en unik sammansättning av fettsyror som binder hudens fuktighet och ökar hudens skyddsbarriär.

Bivax och Sheasmör är fasta växtfetter som verkar skyddande, uppmjukande och lugnande på irriterad hud. Bivaxet som kommer från svenska odlingar innehåller propolis och är antiseptiskt. Sheasmöret skyddar huden från uttorkning, vilket är bra vid eksem och hudbristningar. Squalene från olivolja förbättrar celldelningen i huden samt att det är fuktighetsbevarande och balanserande.

AnvändningFace Protection appliceras efter freshener, på fuktig hud, passar både på dagen och natten. Använd lämplig produkt runt ögonen: Eye Cream eller Eye Cream More.

Night Cream 50 ml 249:-
Nattcreme för normal till torr hud. Gör huden ljuskänslig under några timmar och används därför endast på natten. Du kan vistas i solen dagen efter. Passar utmärkt att kombineras med Serum C. På natten nybildas huden och är som mest mottaglig för vård. Fettproduktionen avtar med åldern. Det är särskilt viktigt för en torr hud att kompensera det bortfallet, för att huden skall bevaras. Ju äldre vi blir desto långsammare går också cellförnyelsen och det är därför huden kan förlora lite av sin lyster. En långsam avstötning av hudceller kan dessutom uppfattas som torr hud. Den naturliga Mjölksyran (AHA) gör det lättare för huden att bli av med döda hudceller. Nyponfröoljan i Night Cream hjälper huden att nyskapas, vilket medför att åldersfläckar, rynkor och ärr blir mindre markerade. A-vitaminet verkar revitaliserande och går på melaninet (mörka fläckar).

Användning: Till natten efter rengöring och freshener.