076 308 42 97
Sturegatan 22, Sundbyberg
Skinesse Hudvård AB

Företagets namn

Auktoriserad Hudterapeut

Erbjudanden 

Under sommaren då huden utsätts för värme och sol kan det ibland framträda områden med bruna partier i huden vilka benämns som hyperpigmentering. Hyperpigmentering är ett tillstånd där melanocyterna, en celltyp i huden, producerar för mycket melanin, vilket leder till att mörka partier uppstår på huden.Nimue erbjuder två paketerbjudande under september månad!

Day fader & Night fader

Dag & nattkräm baserade på en trippelverkande behandlingsprocess som rekommenderas till akne- och normal hud med hyperpigmentering.

Paketpris: 1.498:- (normalpris: 1.796:-)

Day fader plus & Night fader plus

Dag & nattkräm baserade på en trippelverkande behandlingsprocess som rekommenderas till torr hud med hyperpigmentering.

Paketpris: 1.698:- (normalpris: 1.996:-)

Välkommen att boka månadens behandling SRC-behandling för hyperpigmenterad hud med Super Fluid och Alginate mask!
Hyperpigmentering är ett tillstånd där melanocyterna, celler som finns i huden, producerar för mycket melanin,vilket leder till att mörka partier uppstår på huden.Hyperpigmentering är vanligtvis en konsekvens av en inflammation orsakad av en skada i huden, förändrade hormonnivåer och UV-skador.
I denna behandling används:

SRC - Hyperpigmenterad hud
En peeling unikt framställd för behandling av hyperpigmenterad hud. Den består av en kombination med aktiva ingredienser som minskar inflammation och hyperpigmentering vilket leder till en jämnare hudton. 

Vitamin C Super Fluid
En högkoncentrerad ”fluid” som används vid behandling av en hyperpigmenterad och livlös hud. Den innehåller bl. a. mikroinkapslad C-vitamin som ökar hudens utstrålning.

Alginate mask

Härlig peel-offmask med grönt te och marinextrakt. Tillför fukt, dämpar och lugnar huden. Kylande och anti-inflammatoriska egenskaper. Förbättrar hudstrukturen och gör huden mjukare och smidigare.


Behandlingen kan utföras vid individuella behandlingstillfällen men för ett optimalt behandlingsresultat rekommenderas en kur hos din nimue hudterapeut i kombination med nimues försäljningsprodukter för hyperpigmenterad hud.


Just nu: 700 kr (normalpris 1130 kr)


Bioearth Sommarkit

- Sun & City defence - Komplett skydd mot UVA, UVB, blått ljus, infrarött ljus och föroreningar.
- After Sun age control - Återfuktande, lugnande after sun med arganolja, grönt te, aloe vera, reishisvamp och avocado-olja.

Erbjudandepris: 378:- (ord. pris 426:-)

Ni vet väl att vi har medicinsk fotvård på salongen?
Här har ni Judith, vår härliga fotvårdsterapeut som mer än gärna tar hand om Dina fötter!Välkommen!

<--- Till Bokningen för Fotvård