076 308 42 97
Sturegatan 22, Sundbyberg
Skinesse Hudvård AB

Företagets namn

Auktoriserad Hudterapeut

Erbjudanden 

Introduktionserbjudande Makeup

Nu har Mii Cosmetics hudvårdande makeup anlänt och vi vill sätta igång att sminka er alla! Därför erbjuder vi nu er att komma och få en makeup efter eget önskemål, kanske vill du bli fin inför en fest eller få en konsultation för en vardagssminkning som passar dig. 

Priset: 250 kr och för denna summa får du produkter för och dessutom drar vi av 10% på all makeup när du bokar denna tjänst!

MÅ Julkalender är fylld till brädden med 24 st av våra mest älskade skönhetsprodukter som passar alla hudtyper och åldrar. Den innehåller 19 st av våra uppskattade resestorlekar och hela 5 st produkter i ordinarie storlek, varav 2 st är makeup-produkter. Produkterna har ett sammanlagt värde av 1 870 SEK, men du kommer att kunna köpa kalendern för endast 999 SEK!

Fokus på problemhuden

Ett flertal olika orsakar orsakar en fet, oren och aknehud såsom hormoner, stress, felaktiga hudvårdsprodukter m.m.Nimue erbjuder denna månad ett paketpris på produkter speciellt utvecklade för en problemhud.


Purifier - återbalanseraden kräm som kontrollerar talgproduktionen i en problemhud. Purifier har även en exfolierande och återuppbyggande effekt samt normaliserar kertiniseringsprocessen.

TDS problematic skin - transdermal solution för problemhud som kontrollerar utvecklingen av akne, minskar inflammation och hudrodnad.

Clarifying mask - djuprengörande ansiktsmask som avlägsnar orenheter, överskott av sebum samt har anti-inflammatoriska egenskaper.


Paketpris: 1.198:- (normalpris: 1.564:-)

Necessär medföljer

Välkommen att boka en nimue ansiktsbehandling för problemhud!

Problemhud, även klassificerad som akne, framträder i varierad grad och med olika symtom. Även om akne brukar försvinna efter tonåren kan den vara ihärdig i många år och även dyka upp i vuxen ålder.

I behandlingen för en problemhud används bl.a:

> SRC - problemhud
> Prebiotic super fluid

SRC - problemhud - en peeling unikt framställd för att behandla problemhud. Den består av en kombination av aktiva ingredienser som avlägsnar döda hudceller, ger en jämn hudstruktur, reducerar porstorlek samt minskar akneproblematik.

Prebiotic super fluid - högkoncentrerad "fluid" som används vid behandling av problemhud och en aknebenägen hud. Fluiden innehåller bl.a. polysackarider som tillför näring åt "goda" bakterier.
Prebiotic super fluid förebygger akneutbrott, förbättrar sårläkning och är anti-inflammatorisk. Fluiden boostar hudens immunsystem samt ger en förbättrad funktion i barriären.Just nu: 700 :- (ord. pris 1080 :-)

Ni vet väl att vi har medicinsk fotvård på salongen?
Här har ni Judith, vår härliga fotvårdsterapeut som mer än gärna tar hand om Dina fötter!Välkommen!

<--- Till Bokningen för Fotvård