076 308 42 97
Sturegatan 22, Sundbyberg

Företagets namn

Auktoriserad Hudterapeut

Erbjudanden 

Fokus på vinterhud

Huden utsätts för vinterns klimat med kyla, vind och temperaturväxlingar och behöver all support den kan få för att bibehålla en välmående barriär. En välmående barriär leder till mindre inflammation, mindre hudrodnad och mindre risk för känslig och narig hud. Två perfekta produkter att komplettera din dagliga hudvårdsrutin med är Super hydrating mask och Pre & post serum.


Super hydrating mask - rik återfuktande ansiktsmask som lugnar och återuppbygger hudens barriär. Masken rekommenderas två ggr/vecka och kan även användas under natten vid behov.

Pre & post serum - passar perfekt till en väderpåverkad vinterhud. Lugnar huden, minskar hudrodnad och är anti-inflammatorisk vilket ger en mer välmående barriär och ökat upptag av aktiva ingredienser.


Paketpris: 698:- (normalpris: 826:-)

Repair and Protect Premium Serum stärker hudbarriären, ger förbättrad återfuktning, reducerar inflammation, återställer balansen i hudens mikrobiom (fungerar som en prebiotika). Det återställer hudens homeostas och skapar ett ökat välmående i huden som därmed blir mindre känslig för aggressiv miljöpåverkan såsom föroreningar, kemikalier och skadligt solljus.
Y:SKIN - produkter för ung hud
Y:skin är en produktserie som rekommenderas från 10-20 år. Det finns produkter för alla tillstånd men serien har framförallt fokus på en tonårs-hud i hormonell obalans och som har akne.I månadserbjudandet ingår följande produkter:

Facial wash - en tvålfri, lätt rengöringsgel som används vid rengöring morgon och kväll och som skonsamt avlägsnar orenheter och ev makeup.

Clearing moisturiser - en icke-oljig produkt för behandling av problemhud. Krämen innehåller bl a 5% AHA men kan användas både morgon (ej sommarmånaderna) och kväll om SPF appliceras dagtid.

Active blemish control - en antiseptisk produkt som appliceras lokalt på akne och som kontrollerar inflammationer i talgkörteln. Appliceras lokalt på problemområden.


Paketpris: 918:- (normalpris: 1.084:-)

Ni vet väl att vi har medicinsk fotvård på salongen?
Här har ni Judith, vår härliga fotvårdsterapeut som mer än gärna tar hand om Dina fötter!Välkommen!

<--- Till Bokningen för Fotvård