076 308 42 97
Sturegatan 22, Sundbyberg
Auktoriserad Hudterapeut
Skinesse Hudvård AB

Företagets namn

Auktoriserad Hudterapeut

Erbjudanden

Rengöring - det första steget i en bra hudvårdsrutin.
Nimue´s cleansing gel lite och conditioner lite rekommenderas till den interaktiva kunden, men är även perfekta sommarprodukter. 
Cleansing gel lite är nimues milda 2-i-1 rengöringsgelé som bl.a. innehåller PHA med återfuktande, lugnande och reparerande egenskaper. Gelén rengör effektivt huden från alla spår av makeup och orenheter.

Conditioner lite är nimues uppfräschande, lugnande och återbalanserande ansiktsvatten som bl.a. innehåller PHA, kamomill– och grönt te extrakt. Conditioner lite kan även användas som ett lugnande fuktspray framför datorn för att lugna en stressad hud.

Pre & post serum är en lättabsorberad emulsion utvecklad för att öka effektiviteten och leveransen av aktiva ingredienser i försäljningsprodukter som appliceras ovanpå. Transepidermal fuktförlust regleras medan den stegvis ger en förbättring och effektivt reparerar och återuppbygger hudbarriären.


Paketpris: 1.136:- (normalpris: 1.474:-)

Sol- och barriärskydd

Environmental Shield SPF 50 ger ett fullständigt elektromagnetiskt ljusspektrum (UVA, UVB, IR och HEV) skydd i kombination med ett skydd mot föroreningar. Det skyddar mot miljöfaktorer som t ex vind, smuts, luft, fuktighet, pollen, smog, rökning och årstidsförändringar. Environmental Shield SPF 50 är lättviktig, inte oljig samt ger en matt effekt på huden.

Användning:

  • Appliceras dagligen i ett jämnt lager på ansikte, hals och dekolletage
  • Appliceras generöst en halvtimme före solexponering
  • Upprepa applicering var 2-3 timme
  • Applicera åter efter träning, svettning eller vattenaktiviteter
  • Undvik området runt ögonen
  • Används ovanpå nimues dagcrème
  • Kan användas från 2 års ålder


Erbjudandepris 50 ml - 558 :- (Ord. pris: 698:-)