076 308 42 97
Sturegatan 22, Sundbyberg

Företagets namn

Auktoriserad Hudterapeut

Peeling

Aha & Jojoba Scrub 100 ml 199:-
Ansiktsscrub med AHA & Jojoba. Hudens celler byts ut hela tiden. Om avstötningen av hudceller är långsam kan det uppfattas som torr hud. Huden tappar sin lyster och det bildas lättare pormaskar. I AHA & Jojoba Scrub samverkar naturlig mjölksyra (AHA) från sockerbetor och korn utvunna från Jojobaolja.

Användning: Fördela AHA & Jojoba Scrub på torr hud. Använd AHA & Jojoba Scrub som ansiktsscrub efter Cleansing, 2 gånger/vecka eller efter behov. Massera med mjuka, cirklande rörelser. Undvik huden runt ögonen. Tvätta bort och följ upp med Freshener.

Papaya peeling 100 ml 229 :-

Enzympeeling för ansiktet som motverkar pormaskar och passar även den mest känsliga huden. I Papaya Peeling finns extrakt från papaya, som varsamt löser upp döda hudceller. Den passar även den känsligaste huden och rekommenderas 1-2 gånger/vecka. Håll tuben med locket uppåt då du öppnar tuben. Detta för att undvika att produkten rinner ut. Skaka inte produkten, för då blir den lös och rinnig.


Användning: Papaya Peeling appliceras på rengjord och torr hud. Massera i två minuter. Ta sedan lite vatten och blanda i ansiktet så att det blir som en creme. När du känner att de små kornen har lösts upp kan du skölja av med ljummet vatten och avsluta med Freshener.
För mycket känslig hud kan man först blanda ut Papaya Peeling med vatten och sedan applicera den. Låta verka några minuter som en mask och sedan skölja av.