076 308 42 97
Sturegatan 22, Sundbyberg

Företagets namn

Auktoriserad Hudterapeut

Serum

Serum C 30 ml 249:-
Energikick för trött hud. Fuktgivande serum - används under någon av cremerna. Den fungerar också bra som after-sun, är inflammationshämmande, förebygger hudens åldrande och har, om man använder den under en längre tid, blekande effekt på bruna fläckar. Serum C består till 10 % av ett unikt stabiliserat koncentrat från apelsiner, och dessutom A-vitamin, B1, B2, B6, H, PP samt aminosyror. 

Användning: Serum C absorberas mycket lätt av huden, används på natten under creme och passar alla hudtyper.

Serum Antirouge 30 ml 249:-
Serum Antirouge är ett fuktgivande serum med Hästkastanj och Poria och passar en känslig hud.

Användning: Använs under en creme eller ansiktsolja, 1-2 gånger/dag. Använd sedan Eye Cream runt ögonen. Det krävs regelbunden användning för att Serum Antirouge skall ge resultat.

Serum Moist 30 ml 249 :-

Serum Moist har ett högt innehåll av fuktgivande ingredienser från Betor, Äpple och Druvor. Produkten är inte fet och passar alla hudtyper. Den absorberas lätt av huden och används under någon av våra cremer eller ensam.


AnvändningSerum Moist appliceras på rengjord hud under en creme eller ansiktsolja, 1-2 gånger per dag för bästa effekt.


Serum clearing 30 ml 249 :-

Serum Clearing är ett balanserande och fuktgivande serum för behandling av acne. Serum Clearing innehåller en speciell mjölksyra som är verksam mot bakterier och svamp. Myntha stillar klåda. Lavendel verkar lugnande. Enbär verkar renande.

Geranium verkar läkande.

AnvändningSerum Clearing appliceras på rengjord hud under en creme eller ansiktsolja, 1-2 gånger per dag för bästa effekt.