076 308 42 97
Sturegatan 22, Sundbyberg
kontakt@skinesse.se
Auktoriserad Hudterapeut
Skinesse Hudvård AB

Företagets namn

Auktoriserad Hudterapeut

Boosters (Serum) 

De högkoncentrerade boosters vårdar effektivt de olika tillstånden i huden. Alla har unika ingredienser som tillför det ”lilla extra” till basprodukterna och optimerar behandlingsresultatet.

Alpha lipoic activator 30 ml  948:- 
En booster som bl.aa innehåller super anti-oxidanten Alpha Lipoic syra. En intensiv behandling för tydligt fastare, mer livfull hud som motverkar framtida åldrande. Serumet skyddar, stramar upp oelastisk hud, arbetar antiinflammatoriskt och minskar porstorleken. Rekommenderas till alla hudtyper (ej känslig). 

Användning: Appliceras på kvällen efter conditioner max tre nätter per vecka. De övriga nätterna kan Active Lotion med fördel användas för bästa resultat. Därefter appliceras ordinarie nimuekräm ovanpå.

Multi rejuvenating serum 30 ml 1028:-  
En ny generation multi-föryngrande för att på effektivaste sätt behandla åldrad och miljöpåverkad hud. Det synergistiska systemet hjälper till att forma, mjukgöra och ge huden ökad lyster. Ansiktskonturen ser mjukare och yngre ut och den jobbar på att reducera uppkomsten av fina linjer, rynkor, ojämn hudton och trött hud. Innehåller bl.a. askorbinsyra, peptider och mineraler. Rekommenderas till alla hudtyper (ej känslig) som behöver en energikick. Perfekt sommar-booster samt till rökare.

Användning: Appliceras på kvällen efter conditioner. Därefter appliceras ordinarie nimuekräm ovanpå.

Super hydrating serum 30 ml  998:-  
En förstärkningsprodukt för ytterligare fuktighet samt anti-age support för alla hudtyper och hudtillstånd. Ett koncentrerat serum baserat på ingredienser med hög fuktprofil för att ge huden långvarig fräschhet och ökad fuktnivå. Rekommenderas till en torr och fuktfattig hud för extra näring.

Användning: Appliceras morgon och/eller kväll beroende på hudens tillstånd. Därefter appliceras ordinarie nimuekräm ovanpå.

Corrective serum 30 ml 998:-  
En booster som rekommenderas för att läka problemhud hos vuxna. Serumet reglerar sebumproduktionen, är antibakteriell och antiinflammatorsk för att behandla utslag, acne och lösa upp tilltäppta porer. Rekommenderas till en fet och oren och acne hud. Innehåller bl.a. BHA-syra.

Användning: Appliceras morgon och/eller kväll beroende på hudens tillstånd. Därefter appliceras ordinarie nimuekräm ovanpå.

Stemplex serum 30 ml 1028:-  
En booster som effektivt skyddar huden mot negativ påverkan under dagen och skyddar DNA och cellulära stamceller. Vävnadernas ungdomlighet förlängs, du får omedelbar uppstramad effekt, motverkar kronologiskt åldrande och därigenom bevaras hudens ungdomliga funktioner. Rekommenderas till alla hudtyper från 20 års ålder och uppåt som vill motverka åldrandet.

Användning: Appliceras på väl rengjord hud. Därefter appliceras ordinarie nimuekräm ovanpå.