076 308 42 97
Sturegatan 22, Sundbyberg
Skinesse Hudvård AB

Företagets namn

Auktoriserad Hudterapeut

Nimue Specialbehandlingar

Microneedling (Nu med Super Fluid!)

45 minuter 1100 :-

I en Microneedling-behandling används en roller med 1 mm långa fina mikronålar vilka skapar små mikroskopiska kanaler i huden, därmed penetrerar de aktiva ingredienserna effektivare. Behandlingen ger en stimulering av collagenproduktionen. Fina linjer, rynkor ärr och porer förfinas, huden får en ökad lyster och hyperpigmenteringen minskar. 

Rekommenderas till en mogen miljöbelastad eller hyperpigmenterad hud.
Microneedling behandlingen utförs med fördel som en kur med sex behandlingstillfällen. 

Ingår: Rengöring, enzympeeling under ånga, avfettning, Microneedlingroller, Super Fluid och TDS-ampull, hyaluronic acid, anpassad specialmask samt avslutande produkter.

Vi rekommenderar att du för bästa resultat använder Nimue hemma när du gör en SRC-kur. Behandlingarna kan göras enstaka gång som en boost till dina vanliga nimuebehandlingar eller som bäst i kur om 6-12 behandlingar med 1-4 veckor mellan behandlingstillfällena (beroende på hudtillstånd). Finns för acne, hyperpigmentering och miljöbelastad hud.

SRC Specialbehandling för acnehud
En behandling som rekommenderas till problemhud med acne, orenheter och överproduktion av sebum. En progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller och förändrar en problemhud till en smidig, mer förfinad hudstruktur med en ökad lyster, mindre inflammationer och en balanserad sebum-produktion. Passar dig med acne och fet hud med förstorade/tilltäppta porer.


SRC Specialbehandling för hyperpigmenterad hud - Just nu med alginate mask och C-vitamin super fluid för endast 700 kr!
En behandling som rekommenderas till en hyperpigmenterad eller åldrad miljöbelastad hud. En progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller, ger en jämnare hudton, minskar hyperpigmentering samt ger ett ökat välbefinnande i huden. 


SRC Specialbehandling för miljöbelastad hud
En behandling som rekommenderas till en miljöbelastad hud. En progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller, ger en jämnare hudstruktur, minskar linjer och rynkor samt ger en omedelbar lyster.

45 min
890 kr