top of page

Nimue Specialbehandlingar

Thermal detox peel

ca 25 min 690 :-

Thermal Detox Peel är Nimues nya "flash"-behandling som, på bara 25 minuter djuprengör, avgiftar, exfolierar och syresätter huden. Behandlingen passar alla hudtyper som vill ha en tidseffektiv och multifunktionell hudvård med omedelbart behandlingsresultat.

 

Effekter:

- Avlägsnar orenheter och överskott av hudfett

- Porsammandragande

- Minimerar fina linjer och rynkor

- Ger en jämnare hudstruktur

- Ger en jämn hudton

- Ökar hudens lyster

- Förbättrad återfuktning

 

Ingår: rengöring, avfettning, thermal detox peel samt avslutande produkter som super fluid cyanoacrylate, TDS och creme.

Smart Resurfacer inkl. Alginate mask

ca 45 min 1050 :-

NY spännande behandling från nimue är nu här!

Nimue är glada över att presentera sin kraftfullaste peeling någonsin, Smart Resurfacer. För att behålla sin filosofi med maximal stimulering med minimal irritation har nimue utvecklat en produkt som ger de bästa tänkbara professionella behandlings- resultaten någonsin utan några sidoeffekter eller någon återhämtningsprocess.

En effektiv behandling som inte påverkar vardagen utan bara ger ett fantastiskt resultat.


Smart Resurfacer är oljebaserad och vattenfri, utformad för att minimera obehag under behandlingen. Vatten-baserade peelingar innehåller joner som skapar friktion vilket leder till ett kraftigt stickande eller en brännande känsla. Styrkan hos Smart Resurfacer kan anpassas efter hudtillstånd. Ett andra lager kan appliceras och verka längre för en kraftfullare effekt. Då den avlägnas med kallt vatten neutraliseras peelingen.

  • Födelar som en medeldjup kemisk peeling
  • Ger inga sidoeffekter
  • Ingen återhämtningsprocess
  • Ger en jämn hudstruktur
  • Ger en ökad lyster
  • Ökad cellförnyelse
  • Minskar fina linjer & rynkor
  • Minskar hyperpigmentering
  • Minskar akne och tilltäppta porer

Vi rekommenderar att du för bästa resultat använder Nimue hemma när du gör en SRC-kur. Behandlingarna kan göras enstaka gång som en boost till dina vanliga nimuebehandlingar eller som bäst i kur om 6-12 behandlingar med 1-4 veckor mellan behandlingstillfällena (beroende på hudtillstånd). Finns för acne, hyperpigmentering och miljöbelastad hud.

SRC Specialbehandling för acnehud

En behandling som rekommenderas till problemhud med acne, orenheter och överproduktion av sebum. En progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller och förändrar en problemhud till en smidig, mer förfinad hudstruktur med en ökad lyster, mindre inflammationer och en balanserad sebum-produktion. Passar dig med acne och fet hud med förstorade/tilltäppta porer.


SRC Specialbehandling för hyperpigmenterad hud

En behandling som rekommenderas till en hyperpigmenterad eller åldrad miljöbelastad hud. En progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller, ger en jämnare hudton, minskar hyperpigmentering samt ger ett ökat välbefinnande i huden.


SRC Specialbehandling för miljöbelastad hud

En behandling som rekommenderas till en miljöbelastad hud. En progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller, ger en jämnare hudstruktur, minskar linjer och rynkor samt ger en omedelbar lyster.

45 min

1050 kr

Microneedling med roller

45 minuter 1295 :-

I en Microneedling-behandling används en roller med 1 mm långa fina mikronålar vilka skapar små mikroskopiska kanaler i huden, därmed penetrerar de aktiva ingredienserna effektivare. Behandlingen ger en stimulering av collagenproduktionen. Fina linjer, rynkor ärr och porer förfinas, huden får en ökad lyster och hyperpigmenteringen minskar.

Rekommenderas till en mogen miljöbelastad eller hyperpigmenterad hud.

Microneedling behandlingen utförs med fördel som en kur med sex behandlingstillfällen.

Ingår: Rengöring, enzympeeling under ånga, avfettning, Microneedlingroller, Super Fluid och TDS-ampull, hyaluronic acid, anpassad specialmask samt avslutande produkter.

bottom of page