top of page

DrK Novel Postbiotic Skin Resurfacing Enzymatic Peel

DrK Dermal Health Care är den första hudvårdsserien som använder postbiotika och enzymer för att aktivt provocera fram en accelererad form av cellförnyelse i de olika cellagren, samtidigt som skador och inflammation i huden minimeras. DrK Postbiotic Resurfacing Enzyme Peel har med framgång utvecklats som ett hudvårdsprogram för effektiv resurfacing och behandlar alla tecken på stressad hud, som t.ex. överkänslig hud, för tidigt åldrande, ojämn hudton, hyperpigmentering, akne, matt och oelastisk hud samt kronisk rodnad.

DrK använder sig av en vetenskapligt utformad kombination av 5 olika aktiva ingredienser, som består av postbiotika och enzymer. Behandlingarna bryter effektivt ner huden utifrån och in och bygger samtidigt upp huden inifrån och ut. Inflammation och skador i huden läks på ett varaktigt och skonsamt sätt med en omedelbart ökad lyster som resultat.

OMEDELBAR OCH LÅNGSIKTIG EFFEKT

Följande effekter kan man fövänta sig omedelbart och långsiktigt efter en behandlingskur:

  • Jämnare hudstruktur
  • Jämnare hudton med ökad lyster
  • Återfuktad hud
  • Reparerad och mer välmående barriär
  • Ökad volym och en mer välmåend hud
  • Reducerad hudrodnad och irritation
  • Välmående lyster

HUVUDAKTIVA INGREDIENSER "SKIN RESURFACING" TEKNOLOGI

Denna ”skin resurfacing” teknologi består av 5 stycken innovativa aktiva ingredienser som samverkar för att åstadkomma en maximal föryngring av huden. Ingredienserna verkar i olika hudlager.

Kur rekommenderas på 4-6 gånger, kan göras varannan vecka.

DrK Novel Postbiotic Skin Resurfacing Enzymatic Peel 30 min


I 30-minutersbehandlingen ingår: Rengöring, postbiotic resurfacing enzymatic peel och avslutande produkter.

690:-

DrK Novel Postbiotic behandling 60 min


I 60-minutersbehandlingen ingår: Rengöring, postbiotic resurfacing enzymatic peel, portömning och/eller ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande produkter.

990:-

DrK Novel Postbiotic behandling 80 min


I 80-minutersbehandlingen ingår: Rengöring, postbiotic resurfacing enzymatic peel, portömning, ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande produkter.

1190:-

bottom of page