top of page

Ansiktsbehandlingar

Nimue Ansiktsbehandlingar

Nimue Skin Technology specialbehandlingar behandlar effektivt tecken på skador i huden och skapar en välmående hud genom aktiv hudföryngring. Nimue är världsberömt för sin anti-age teknologi. Därmed uppnår Nimue hudvårdsprodukter resultat som tidigare inte har varit möjliga inom hudvården. Nimue´s resultat vid behandling av negativ miljöpåverkad hud (åldrad), problemhud (acne) och hyperpigmenterad (mörka fläckar) hud är unika. Behandlar även interaktiv (tillfälligt eller permanent känslig hud).

Konsultation

ca 15 min 0:-

Om du vill ha en hudanalys och få tips och råd om behandlingar och produkter som passar dig är det en konsultation du ska boka! Det går även bra att boka en konsultation för att komma in och handla produkter du redan vet att du vill ha!

AHA-behandling

ca 30 min 590 :-

Nimues AHA har en förmåga att penetrera djupt ner i huden. Syran avlägsnar döda hudceller, stimulerar cellregenereringen, tar fram ny lyster och förbättrar hudstrukturen omedelbart. Effektiv som kur mot Rynkor, Acne, Hyperpigmenterad, trött och livlös hud.

Ingår: Rengöring, enzympeeling, AHA-pensling samt avslutande kräm.


Önskas Super fluid i kombination med syran, välj "AHA-behandling + Super Fluid" i bokningen (690:-)

Ansiktsbehandling Basic

ca 50 min 790 :-

I denna behandling väljer du mellan portömning eller en härlig ansiktsmassage.


Ingår: Rengöring, enzympeeling, portömning/massage, (TDS efter hudtyp), mask samt avslutande vårdande produkter. 

Ansiktsbehandling Acne

ca 60 min 850 :-

Du får en ordentligt rengjord hud med beprövade produkter som verkar läkande, fettreducerande och jobbar aktivt mot acnebakterien. Både för dig med ungdomsacne och vuxenacne! Behandlingen ökar hudens cellförnyelse och läkning, ger finare hudstruktur och bleker pigmentering/ärr.

Ingår: Rengöring, hudanalys, enzympeeling, Bio Active Complex &/ 35% glycolic, portömning, (TDS efter hudtyp), mask samt avslutande vårdande produkter.


Denna behandling kan du även få som ryggbehandling. Välj då Ryggbehandling mot acne i bokningen.

Klassisk Ansiktsbehandling

ca 75 min 950 :-

En avslappnande behandling anpassad efter kundens specifika behov.

Ingår: rengögring, enzympeeling, portömning, brynplock, ( TDS efter hudtyp), massage, ansiktsmask och avslutande produkt.


Terapeuten anpassar behandlingen efter din hud. Önskas syrapensling, välj istället "Ansiktsbehandling Komplett".

Ansiktsbehandling Komplett

ca 80 min 1100 :-

En underhållande boosterbehandling som hjälper dig med precis det Du behöver. Komplett ansiktsbehandling är nu toppat med Nimue Super Fluids. Dessa Super Fluids möjliggör individuellt anpassade behandlingar för olika hudtillstånd. Var och en av de olika Super Fluiderna är ett superkoncentrat och ett högpresterande komplex från en specifik aktiv ingrediens. Tillsammans med våra syrapenslingar får vi ut otroligt mycket mer av behandlingen.

Retinol Super Fluid - hud med fina linjer, rynkor och ålderspigmentering

Vitamin C Super Fluid- hyperpigmenterad hud och en livlös hud

Prebiotic Super Fluid - problemhud och aknebenägen hud

Transdermal NAD Super Fluid - livlös hud som visar tecken på rynkor och förlorad spänst

Cyanoacrylate Super Fluid - sensibiliserad och inflammerad hud

Ingår: rengöring, enzympeeling, AHA tillsammans med lämplig Super Fluid, portömning, brynplockning, TDS , massage, ansiktsmask samt avslutande produkter. Rekommenderas till foto-skadad, miljöbelastad och hyperpigmenterad hud. Terapeuten anpassar behandlingen efter din hud. Önskar du ingen syrapensling kan du istället välja "Klassisk Ansiktsbehandling".

Nimue Exclusive

ca 90 min 1150 :-

En lyxig ansiktsbehandling med direkt uppfräshande askungeeffekt! Detta är en längre variant av Komplett Super Fluid där vi även använder en specialmask anpassat för din hudtyp. För anti-age: Strukturen hos collagenfibrerna stärks upp vilket leder till spänst, elasticitet och skydd mot fria radikaler. Huden fräschas upp och fylls med mycket fukt vilket reducerar linjer och rynkor.


Ingår: Rengöring, enzympeeling, bio active complex/35% glykolic tillsammans med lämplig Super Fluid, porrengöring, brynplock, en lång härlig ansikte och skalpmassage, applicering av TDS samt specialmask och avslutande produkter. 

Ultraljudspeeling

ca 45 min 690 :-

Verkar rengörande och cellförnyande, behandlar bl.a. rynkor, pigmenteringar och förstorade porer. Djuprengöringen fungerar som en högtryckstvätt för att avlägsna pormaskar och talg och ett näringsrikt serum slussas in. Vibrationsmassage tränar ansiktsmuskulaturen, stimulerar cellförnyelsen och gör slapp hud mer spänstig.

Tilläggsbehandlingar

Frans- & Brynfärgning 290 :-

Enbart fransfärgning 220:-

Enbart brynfärgning 220 :-

Super Fluid 190 :- 

 • Retinol Super Fluid - hud med fina linjer, rynkor och ålderspigmentering
 • Vitamin C Super Fluid- hyperpigmenterad hud och en livlös hud
 • Prebiotic Super Fluid - problemhud och aknebenägen hud
 • Transdermal NAD Super Fluid - livlös hud som visar tecken på rynkor och förlorad spänst
 • Cyanoacrylate Super Fluid - sensibiliserad och inflammerad hud

Collagen eye film 150:-

Collagen-berikad ögonmask för trötta svullna ögon som minskar fina linjer, återfuktar och ger en uppfräschande effekt.

Alginate mask 50 :-

Härlig peel-offmask med grönt te och marinextrakt. Tillför fukt, dämpar och lugnar huden. Kylande och anti-inflammatoriska egenskaper. Förbättrar hudstrukturen och gör huden mjukare och smidigare.

BioEarth Sheet mask 50:-

Den nya trenden inom hudvård. Alla masker är baserade på aloe vera juice och Jania Rubens, en röd alg som är rik på aquaporiner, kanaler som transporterar fukt inne i cellerna. Maskerna är enkla och smidiga att applicera och boostar hudens fuktnivåer och fräschar upp den under 20 minuter.

 • INTENSE MOISTURIZING ANTI-AGING FACE MASK (Hyaluronsyra) Mask med hyaluronsyra med både hög och låg molekylvikt. Hyaluronsyra är en av grundkomponenterna i dermis och är ett kroppseget ämne med stor vattenbindande förmåga. Ett måste för att ha en återfuktad och välmående hud.
 • REGENERATING FACE MASK (Snigelextrakt) Mask för trött och torr hud baserad på snigelslem och rosenvatten. Verkar uppstramande och uppfräschande och ger fin lyster.
 • FILLER EFFECT FACE MASK (Macadamiaolja) Mask med närande ingredienser som macadamiaolja, druvkärnsolja och olivolja. Hyaluronsyra kompletterar och ger en mask som både stramar upp, ger lyster och gör huden mjuk och len.
 • ANTIOXIDANT ENLIGHTENING FACE MASK (Marina Alger) En antioxidant-mask med ferulsyra, extrakt från gröna microalger och granatäpple som livar upp en trött och livlös hud. Masken ger omedelbar effekt av lyster och sammetslen hud.
 • FACIAL MASK SPOTS AND PIGMENTATIONS (PHA) Mask som jobbar mot pigmentfläckar med innovativa ingredienser som mandelsyra, ärtextrakt och gurkmejaextrakt som synligt minskar ojämnheter och ljusar upp huden.
 • PURIFYING FACE MASK (Rosmarin) Mask för oren hud med renande ingredienser med en astringerande effekt. Innehåller salviaextrakt, rosmarinextrakt och juice från Femminello-citroner (ingrediens som stöttar biologisk mångfald). Masken renar huden och tar bort döda hudceller.
bottom of page