top of page

Nimue Skin Technology

Nimue - Skin technology uppnår resultat som tidigare inte har varit möjliga inom hudvården. Nimue är medicinsk hudvård, behandlar effektivt tecken på skador i huden och skapar en välmående hud genom aktiv hudföryngring.Traditionella hudvårdsprodukter orsakar ej förändringar eller läkning i huden, utan är begränsade till att försköna och dölja. Nimue kan användas på alla hudtyper och hudtillstånd och är världsberömt för sin hudföryngrings teknologi.

Nimue motarbetar hudens biologiska nedbrytning genom att arbeta med den rätta koncentrationen i de rätta kombinationerna och i de rätta styrkorna av Alpha Hydroxy Syror, C- o E-vitamin- estrar och Alpha Lipoic Syra. Nimue lär huden använda sina egna naturliga funktioner för att återställa och bibehålla en hälsosam balans. Nimue - den nya generationens derma cosmeceutical serie med en unik avancerad anti-age-teknologi. Nimue motarbetar hudens biologiska nedbrytning och skyddar mot yttre negativ miljöpåverkan. Nimue´s specifika formulas innehåller skonsamma naturliga ingredienser med bevisad effekt. Nimue´s resultat vid behandling av negativt miljöpåverkad hud, problemhud och hyperpigmenterad hud är unika.


Du kan förvänta dig detta med Nimue:

Effektiv anti-age-teknologi

Förbättrad elasticitet i huden

Ny utstrålning och vitalitet hos huden

Förfinad och förnyad hudstruktur

Inga artificiella doftämnen

Inga mineraloljor

Basprodukter

Steg 1 i behandlingsprogrammet

Dessa produkter är baserade på aktiva ingredienser som ger din hud ett maximalt välbefinnande och återuppbyggande av alla hudtyper. Bland basprodukterna finns rengöring, ansiktsvatten, dag/nattkräm samt peeling. Det är viktigt att komplettera basprodukterna med ett bra solskydd.

Aktivt tillägg

Steg 2 i behandlingsprogrammet. Introduceras först efter 4-6 veckor med Nimue. En effektivt kompletterande produkt till basprodukterna i steg 1 som påskyndar föryngrings-/förbättrings processen i huden.

Boosters (Serum)

De högkoncentrerade boosters vårdar effektivt de olika tillstånden i huden. Alla har unika ingredienser som tillför det ”lilla extra” till basprodukterna och optimerar behandlingsresultatet.

Masker

Nimue erbjuder fem ansiktsmasker med olika egenskaper för att just din hud ska få maximal effekt. 2-3 ggr/vecka bör en ansiktsmask appliceras. Det optimala är att växla mellan två olika masker.

Ögonprodukter

Nimue erbjuder tre unika produkter anpassade till de specifika behov som den känsliga ögonzonen kräver.

Age Intelligent

Produkterna riktar in sig mer effektivt på specifika aspekter av hudens celler och ger ett avancerat skydd mot miljöskador. De reparerar huden och bevarar dess ungdomlighet under lång tid. Produkterna är helt i linje med Nimue's filosofi vilken sätter särskilt folus på att behandla orsaken till och reducera symptomen på åldrandet i huden.

Solskydd

Nimues solskyddsprodukter skyddar inte bara huden mot UVA och UVB-strålning. De innehåller bl a den kraftfulla anti-oxidanten Vitamin C ester för att reparera hudens collagenfibrer, skyddar mot oönskad pigmentering samt ger ett unikt skydd mot kyla och vind.

Kompletterande produkter

Nimue erbjuder en rad produkter som kompletterar din hudvård vid specifika behov.

Y.skin Youth (ungdom)

Nimue erbjuder ett komplett produktsortiment till tonåringar mellan 10-20 år. Det finns produkter för en normal hud och för en fet-oren-acne hud.

Man

Nimue erbjuder ett komplett hudvårdsprogram för män som vill ta hand om sin hud. En enkel och lättanvänd hudvårdsserie som omedelbart ger effektiva resultat på åldrande, orenheter och på en känslig hud. Alla övriga produkter i Nimues sortiment passar även de män.

Startkit / Resekit

Startkit/Resekit för miljöbelastad, hyperpigmenterad, interaktiv och problemhud. Innehåller reseförpackningar av rengöring, ansiktsvatten, dag- och nattcreme, enzympeeling samt solskydd. Perfekt för dig som vill prova Nimue eller ha mindre förpackningar att ta med på resan!

bottom of page