076 308 42 97
Sturegatan 22, Sundbyberg

Företagets namn

Auktoriserad Hudterapeut

Kompletterande produkter

Vitamin C Moisture mist 60 ml 288 :-
Vårdande, uppfräschande och fuktighetsgivande mist som bl a innehåller Vitamin C Ester samt Fyto-endorfint komplex.

Perfekt att använda framför datorn, vid stranden, för att fixera makeup eller bara fräscha upp en trött och livlös hud under dagen.
Pre & Post Serum 368 :-
  • 1-2 veckor för Nimue-behandling påbörjas och används även som efterbehandling till produkten är slut för att ge ett bättre behandlingsresultat.
  • Pre & post serum appliceras på huden och därefter appliceras active gel/lotion resp. dag-/nattkräm.
  • Pre & post serum kan även användas 1-2 ggr/dag året runt för att reparera en skadad barriär.
  • Används morgon och kväll på väl rengjord hud.
TDS 30ml 518 :-

Nimue-TDS är en koncentrerad aktiv produkt med ett transdermalt leveranssystem som förstärker penetrationen av de aktiva ingredienserna och ger därmed märkbara resultat på kort tid.

Nimue-TDS finns tillgängliga för alla fyra hudklassifikationer, var och en med olika aktiva ingredienser utformade för att förbättra hudens välmående samt inrikta sig på specifika hudtillstånd - Interaktiv hud, problemhud, hyperpigmenterad hud eller miljöblastad hud.

Egenskaper för alla fyra Nimue-TDS

  • Optimal transdermal leverans
  • Förbättrat välmående i huden
  • Reparerar hudbarriären

Skin regulator 15 ml 198:-

En lättabsorberad gelé som ger ett extra skydd till huden, balanserar talgproduktionen och återställer hudens välmående. Ytstrukturen förfinas och förbättras mot en mer ungdomligt strålande hud. Rekommenderas till alla hudtyper som behöver extra skydd och omsorg. Fungerar även som en primer.

Användning: Appliceras 1-2 ggr/dag. Därefter appliceras ordinarie nimue kräm ovanpå.

Skin refirmer 50 ml 1398:-

Unik anti-age 24-timmars kräm som effektivt motverkar åldrandet och tillför den mogna huden allt den kan önska sig. Muskelsammandragningar i ansiktet reduceras vilket gör att uppkomsten av uttryckslinjer uppkommer. Hudstrukturen utjämnas av denna lyxiga och snabbverkande creme som rekommenderas för personer från 30 år och uppåt. Innehåller bl a peptider, Q10 och glycoaminoglycan.

Användning: Appliceras morgon och kväll på väl rengjord hud. Används med fördel tillsammans med någon av nimues boosters.


Problematic spot treatment 268 :-Lokalbehandling på problemområden med inflammationer som innehåller bl a Neem frö olja, Tea Tree olja samt seboregulating komplex.

Adult spot treatment har anti-inflammatoriska, återbalanserande och lugnande egenskaper.
Fade treatment 398 :-
En kraftfull lokalbehandling som kompletterar fader-seriens försäljningsprodukter vid behandling av begränsade hyperpigmenterade områden.

Fade treatment innehåller bl a Alpha Arbutin och Bellis Perennis med egenskaper som ger en jämnare hudton, reglerar melaninproduktionen samt har blekande effekt.

Hydro lip protection 5 ml 168:-

En vårdande och närande lipbalm som ger dina läppar en välmående komfort. Innehåller SPF6. Daglig användning kommer minska synligt minska tecken på åldrande runt läpparna.

Användning: Appliceras vid behov under dagen.

Pro age foundation 628:-

En ny generation 3D matrix foundations som passar alla hudtyper. En hudvårdande foundation som ger fin jämn täckning, är återfuktande och har anti-age egenskaper med dess peptider och ceremider som boostar hudens reparatonsmekanismer. Finns i fyra nyanser.