top of page

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t.ex. fraktionerad laser, men Dermapen4 har färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger.


Dermapen lanserade det första mekaniska microneedlingverktyget och är fortfarande marknadsledande världen över. Nya Dermapen4 är digital, har unik ergonomisk design och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt.


Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och kundens önskemål.


Med Dermapen4 kan man behandla:

Huduppstramning och-föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, milier, rocacea, vidgade ytliga kärl, keratosis pilares, pigmenteringar, ärr inklusive acneärr, kirurgiska ärr och brännskador, hudbristningar och alopecia. Ytligare behandling kan med fördel göras som ”Red Carpet Treatment” då huden blir återfuktad får fin lyster och glow.


Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter Dermapenbehandling. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett pardagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad. Behandlaren informerar alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen.

Ansikte 45 min 2395:-

Ansikte och hals 60 min 2895:-

Ansikte, hals och dekolletage 60 min 3295:-

LA Facelift 3995 :-

 

Partibehandling (t.ex. ögon, mun, hals, kinder) 30 min 1195:-

Partibehandling kropp (t.ex. bristningar mage/bröst, akne på ryggen) 45 min 3995:-

 

Köp en hel kur direkt och få rabatterat pris! Priser för detta hittar du på Bokadirekt. Kurvarianter som saknas kan du få prisuppgift för genom att kontakta oss.

 

För 500 kr kan du lägga till Über Pro peel.

För 1000 kr kan du lägga till PRX-T33.

bottom of page