076 308 42 97
Sturegatan 22, Sundbyberg

Företagets namn

Auktoriserad Hudterapeut

Ansiktsmasker

Nimue erbjuder fem ansiktsmasker med olika egenskaper för att just din hud ska få maximal effekt. 2-3 ggr/vecka bör en ansiktsmask appliceras. Det optimala är att växla mellan två olika masker. ka här för att redigera text

Rejuvenating mask 60 ml 448:-

En anti-oxidant- och vitamin lermask som rekommenderas till en känslig, normal eller mogen hud. Föryngringen av cellerna stärks och ger ett välmående utseende åt huden. Collagenproduktionen stimuleras, hjälper till att ge en ljusare, klarare utstrålning  samt att eliminera tecken på för tidigt åldrande. Innehåller bl.a. alpha lipoic syra, lavendel och vitamin A, C och E.

Användning: Applicera ett täckande lager över ansikte, hals och dekolletage. Låt verka 10 minuter och tvätta därefter av masken med ljummet vatten.

Clarifying mask 60 ml 378:-

En djuprengörande lermask som balanserar talgproduktionen och minskar inflammation. Den har revitaliserande effekt på mogen hud samtidigt som huden får ny lyster och ökad förmåga att binda fukt i huden. Rekommenderas till en fet och oren hud. Innehåller bl a tea tree olja och kaolin.

Användning: Applicera ett täckande lager över ansikte, hals och dekolletage. Låt verka 10 minuter och tvätta därefter av masken med ljummet vatten.


Super hydrating mask 60 ml 458:-

En närande och fuktighetsgivande crememask som rekommenderas till en torr och fuktfattig hud. Masken minskar narighet, uttorkning och fina linjer. Naturliga oljor återställer mjukhet och spänst i huden som blir smidig och behaglig med fräsch utstrålning. Innehåller bl a hyaluronsyra, sockerärtor och pentavitin.

Användning: Applicera ett tunt lager över ansikte, hals och dekolletage. Låt verka 10 minuter och tvätta därefter av masken med ljummet vatten. 

Glyco mask 10 ml 388:-

En 10-minuters ”flashmask” då huden behöver omedelbar energi/vitalisering eller djuprengöring. Lermasken djuprengör huden medan de aktiva ämnena åstadkommer omedelbar uppstramning och återfuktning. Huden exfolieras, slätas ut och gör linjer och rynkor grundare. Huden får en unik klarhet och lyster. Innehåller bl a kaolin, AHA och BHA.

Användning: Applicera ett tunt lager över ansikte, hals och dekolletage. Låt verka 10 minuter och tvätta därefter av masken med ljummet vatten. Rekommenderas att använda 1 gång/vecka.

Anti-ageing leave on mask 60 ml 488:-
En närande ansiktsmask som används på natten och som består av ett complex med aktiva ingredienser som ger ny energi till huden, minskar rynkor, återfuktar och ger lyster.

Anti-ageing leave on mask innehåller bl a:
Cyclotetrapeptid 24 – föryngrande effekt på huden
Lindera strychnifolia rot extrakt – föryngrande effekt på huden
Geranylgeranylispropanol (GGP) – föryngrande effekt på huden
Stabiliserat papain – återställer och exfolierar
Organiskt senapsfrö-extrakt – återställer

Reducerar fina linjer, Förstärker lyster och utstrålning, Återfuktar, lugnar och tillför näring, Huden blir mjukare, lenare och smidigare, Gör huden fylligare med en bättre hudstruktur

Användning: Anti-ageing leave om mask appliceras generöst i ett jämnt lager i ansiktet, på halsen och dekolletage efter noggrann rengöring med nimue cleansing gel och conditioner.
Låt masken verka över natten – applicera inga andra hudvårdsprodukter ovanpå masken. 
Avlägsna eventuella rester av masken följande morgon med nimue cleansing gel.
Anti-ageing leave on mask kan även användas runt ögonen, på halsen och dekolletage.
Rekommenderas att använda 1-2 ggr/vecka.