top of page

Ansiktsmasker

Nimue erbjuder fem ansiktsmasker med olika egenskaper för att just din hud ska få maximal effekt. 2-3 ggr/vecka bör en ansiktsmask appliceras. Det optimala är att växla mellan två olika masker. ka här för att redigera text

Rejuvenating mask 60 ml 448:-

En anti-oxidant- och vitamin lermask som rekommenderas till en känslig, normal eller mogen hud. Föryngringen av cellerna stärks och ger ett välmående utseende åt huden. Collagenproduktionen stimuleras, hjälper till att ge en ljusare, klarare utstrålning samt att eliminera tecken på för tidigt åldrande. Innehåller bl.a. alpha lipoic syra, lavendel och vitamin A, C och E.


Användning: Applicera ett täckande lager över ansikte, hals och dekolletage. Låt verka 10 minuter och tvätta därefter av masken med ljummet vatten.

Clarifying mask 60 ml 378:-

En djuprengörande lermask som balanserar talgproduktionen och minskar inflammation. Den har revitaliserande effekt på mogen hud samtidigt som huden får ny lyster och ökad förmåga att binda fukt i huden. Rekommenderas till en fet och oren hud. Innehåller bl a tea tree olja och kaolin.


Användning: Applicera ett täckande lager över ansikte, hals och dekolletage. Låt verka 10 minuter och tvätta därefter av masken med ljummet vatten.

Super hydrating mask 60 ml 478:-

En närande och fuktighetsgivande crememask som rekommenderas till en torr och fuktfattig hud. Masken minskar narighet, uttorkning och fina linjer. Naturliga oljor återställer mjukhet och spänst i huden som blir smidig och behaglig med fräsch utstrålning. Innehåller bl a hyaluronsyra, sockerärtor och pentavitin.


Användning: Applicera ett tunt lager över ansikte, hals och dekolletage. Låt verka 10 minuter och tvätta därefter av masken med ljummet vatten. 

Anti-ageing leave on mask 60 ml 518:-

En närande ansiktsmask som används på natten och som består av ett complex med aktiva ingredienser som ger ny energi till huden, minskar rynkor, återfuktar och ger lyster.


Anti-ageing leave on mask innehåller bl a:

Cyclotetrapeptid 24 – föryngrande effekt på huden

Lindera strychnifolia rot extrakt – föryngrande effekt på huden

Geranylgeranylispropanol (GGP) – föryngrande effekt på huden

Stabiliserat papain – återställer och exfolierar

Organiskt senapsfrö-extrakt – återställer


Reducerar fina linjer, Förstärker lyster och utstrålning, Återfuktar, lugnar och tillför näring, Huden blir mjukare, lenare och smidigare, Gör huden fylligare med en bättre hudstruktur


Användning: Anti-ageing leave om mask appliceras generöst i ett jämnt lager i ansiktet, på halsen och dekolletage efter noggrann rengöring med nimue cleansing gel och conditioner.

Låt masken verka över natten – applicera inga andra hudvårdsprodukter ovanpå masken.

Avlägsna eventuella rester av masken följande morgon med nimue cleansing gel.

Anti-ageing leave on mask kan även användas runt ögonen, på halsen och dekolletage.

Rekommenderas att använda 1-2 ggr/vecka.

Undrar du något? Ställ din fråga här!

Namn*

E-postadress*

Meddelande*

Thermoflash peel 30 ml 618:-

Nimues nya Thermoflash peel är en snabb ”resurfacing flash” som utförs hemma.

Peelingmasken ger en omedelbar effekt på hudstrukturen då produkten innehåller en termisk (värmande) teknologi. Thermoflash peel ger ett omedelbart resultat och används för en ökad lyster och en exfolierande effekt.

Perfekt att använda då huden är i behov av en ökad spänst och en omedelbart förbättrad hudstruktur.


Användning

Används på kvällen MAX en gång i veckan. Masken appliceras efter användning av cleansing gel och conditioner i ett tunt jämt lager över ansikte, hals och dekolletage. Undvik området runt ögonen.

Låt verka MAX 10 minuter

Avlägsna masken med ljummet vatten och fuktade bomullspads och använd därefter cleansing gel för att avlägsna ev.

produktrester. En mild stickande och värmande känsla kan uppstå under verkningstiden. Huden kan ha fått en lätt rodnad efteråt som snabbt försvinner.

Använd inte thermoflash peel på en känslig eller sensitiviserad hud
Används enbart när steg 2 har introducerats i hudvårdsrutinen
Använd inte active lotion/gel eller active resurfacing wipes samma kväll som thermoflash peel använts
Rekommenderas ej till kunder som är allergiska mot acetylsalicylsyra
bottom of page