076 308 42 97
Sturegatan 22, Sundbyberg
kontakt@skinesse.se
Auktoriserad Hudterapeut
Skinesse Hudvård AB

Företagets namn

Auktoriserad Hudterapeut

Solskydd

Nimues solskyddsprodukter skyddar inte bara huden mot UVA och UVB-strålning. De innehåller bl a den kraftfulla anti-oxidanten Vitamin C ester för att reparera hudens collagenfibrer, skyddar mot oönskad pigmentering samt ger ett unikt skydd mot kyla och vind.

 

Sun C spf 40 60 ml 468 :-

Skyddande och vårdande solskyddskräm som innehåller vitamin C för att reparera nedbrytningen av collagen som solen orsakar. Denna SPF är ett återfuktande organiskt och oorganiskt solskydd som är lämpligt för alla hudtyper. Innehåller färre kemikalier trots sin höga SPF-skyddande effekt och men innehåller mildare och säkrare solskyddsingredienser efter den senaste forskningen. Innehåller både UVA och UVB skydd och har ett nytt PEG-fritt och växtbaserat emulisionssystem som gör den miljövänlig. Har även ett kraftfullt antioxidant skydd som skyddar vårt DNA och naturliga immunförsvar i huden.

Användning: Återappliceras efter c:a 2 timmar eller vid behov efter t ex bad.

SUN-C Tinted SPF 40 60 ml 498 :-
Nu lanserar nimue SUN-C Tinted SPF 40 som finns i tre olika färger. Den innehåller täckande, naturligt utvunnet pigment baserade på Mica, Titanium Dioxid och Järnoxider. Täckförmågan försäkrar en jämn och naturlig applicering på huden. Ljusreflekterande partiklar minskar ljus och reducerar mörka ringar, fina linjer och skuggor. Sun-C Tinted SPF 40 ger ett önskvärt matt utseende, samtidigt som den ökar utstrålningen.
Rekommenderas till nimues alla hudklassificeringar för dagligt UVA/UVB skydd i kombination med en naturligt jämn färg för en välmående hud.

Fördelar:
  • Ljusreflekterande partiklar reducerar uppkomsten atv mörka områden, pigmentfläckar och hudrodnad
  • Döljer mörka ringar, fina linjer och skuggor genom att påverka ljusets brytning
  • Jämnar ut mindre brister på huden genom att påverka ljusets brytning
  • Lätt att applicera
  • Fräsch och naturlig "finsih"
  • Passar perfekt för daglig användning
  • Skapar pigment från Mica, järnoxider och titanium dioxider vilka ger en unik, jämn och silkeslen känsla på huden

Element barrier spf 20 100 ml 628:- 20 ml 138:-

Ett unikt extra skydd för din hud vid yttre påfrestningar så som temperaturväxlingar, kyla, vind och negativ påverkan från datorer. Innehåller SPF 15 och och har en lätt, men fuktbindande konsistens som appliceras efter behandlande dagcreme eller enskilt vid ex sportaktiviteter, friluftsliv etc. Förhindrar fuktförlust. Vid mycket fet hud välj Sun C.

Användning: Appliceras ovanpå dagkräm.


Spf 30 body spray active 150ml 538 :-
En lättviktig och oljefri kroppsspray som inte färgar av sig. Utformad för att erbjuda flera fördelaktiga egenskaper med både UVA- och UVB-skydd och hjälp för huden att motstå och absorbera pro-ageing solstrålning (UV och IR) samt pro-ageing värmechock (värme och kyla).

Spf 50 body spray sport 150ml 538 :-
En lättviktig och oljefri kroppsspray som inte färgar av sig. Utformad för att erbjuda flera fördelaktiga egenskaper med både UVA- och UVB-skydd och hjälp för huden att motstå och absorbera pro-ageing solstrålning (UV och IR) samt pro-ageing värmechock (värme och kyla). Ger en vattenresistent hinna på huden och bibehåller skyddet i 40 minuter i vattnet.

Både spf 30 body spray active och spf 50 body spray sport innehåller bl a organiskt kemiskt solskydd, oorganiskt fysiskt reflekterande solskydd. Artemia Salinga extrakt (motstår och absorberar pro-ageing solstrålning och pro-ageing värme samt Vitamin C & E (anti-oxidant)


After sun hydrator 100ml 398 :-
En uppfräschande och lugnande gelé som appliceras efter solexponering för att lindra och ge komfort åt huden. Hjälper huden att reparera solskador.
Innehåller bl a: Trollhassel, Vitamin C Ester, Gurkextrakt, Pepparmint-Olja samt Kamfer.